Impressie

Uw interieur als spiegel van uzelf

Uw interieur vertelt meer over uzelf dan u misschien vermoedt. Leeft u vol en royaal en weerspiegelt zich dat in het barokke van uw zitkamer, dé plek bij uitstek waar u graag bezoek ontvangt? Of heeft u thuis behoefte aan een serene zachtheid en zijn de vloeiend, strelende stoffen daar getuige van? Misschien vertellen bonte kleuren over uw stormachtig temperament en de liefde om in het leven te bijten! Of geven elegante en fonkelnieuwe strakke meubelen in een helder licht de energie van uw persoonlijkheid weer?

Sfeer, actie, persoonlijkheid

Als geen ander zal Certa Idea u begeleiden om uw huis naadloos te laten aansluiten bij wie u bent. Welke sfeer wilt u in welke ruimte? In welke ruimte gonst het van activiteit en waar wilt u op welk moment tot rust komen? In welke atmosfeer wilt u uw bezoekers verwelkomen?

Kleuren, stoffering en verlichting als basis

Het begint al bij het kleurenpalet op de muren, op de vloer, het plafond... Zelfs wit komt in tientallen tinten voor. De juiste tint kan het verschil maken. Kan een ruimte kleur omarmen? Of legt ze liever subtiele accenten? Daarna volgt de verlichting: vraagt uw interieur om een pronkstuk of is diffuus licht aan de orde? Wat met de stoffering? Past luxueus en weelderig of eerder soepel en luchtig? Certa Idea is toonaangevend in de regio wanneer het om raamdecoratie gaat, aarzel zeker niet om advies te vragen!

Inrichten met een ziel

De aankleding en het meubilair vertellen hun eigen verhaal. Unieke stukken, waardevolle materialen, verrassende combinaties, .. maken er een heel persoonlijk geheel van. De afwerking tot in de kleinste details creëert het gevoel van harmonie. Alles klopt. Kleuren praten met stoffen, materialen luisteren naar indelingen. Van een totaalconcept tot het kleinste theelicht kunt u bij ons terecht. Niet enkel de basis, maar ook de afwerking tot in de fijnste details neemt Els graag op zich. Dankzij een doordachte inrichting, creëert zij de juiste sfeer. Alles heeft zijn eigen plaats en te midden van al dat moois, vertoeft u graag, ontvangt u, komt u thuis.

Certa Idea kijkt, luistert, creëert en laat het aan u over om te koesteren.

 

JASNO SHUTTERS | MARIE’S CORNER | COLECT | VINCENT SHEPPARD | HEATSAIL | SOCIETY | DEDAR | ROMO | ANNA TORFS