Woonadvies
Interieurdesign
Kleuradvies
Uitgebreide stoffenkeuze
Raamdecoratie
Verlichting
Tapijten
Kussens
Herstoffering meubelen
Woonaccessoires
Meubelen
Inlijstingen
Spiegels
Glaswerk
Verf & schilderwerken
Antiquiteiten
Schilderijen
Beelden, sculptures
Geschenken
American stores
Roman blinds
Shutters
Houten jaloezieën
Overgordijnen
Rolgordijnen
Lampenkappen
Bed- & badlinnen
Sofa’s & canapés
Fauteuils
Bergères
Salontafels
Eettafels
Kasten
Eetkamerstoelen
Tv-meubelen
Commodes
Slaapkamers
Koffers en kisten
Zuilen
Curiosa
Vazen
Houten schalen

Raamdecoratie

We bieden al vele jaren een bijzondere collectie mooie gordijnen en draperieën. Goed gekozen stoffen brengen heel veel sfeer in een interieur. We helpen u graag mee kiezen, bij u thuis of in onze toonzaal.

Bovendien zijn we selected dealer van JASNO Shutters, Blinds, Folds en Swings. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, Blinds zijn jaloezieën, Folds zijn vouwgordijnen en Swings zijn verticale lamellen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt.

JASNO Shutters, Blinds, Folds en Swings

Ontdek het verbluffende effect van JASNO SHUTTERS. Speel met licht. Laat je huis stralen. In iedere ruimte waar shutters hangen, gebeurt ineens iets moois. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëer je je eigen, unieke sfeer. Dankzij secuur maatwerk vind je bij JASNO unieke oplossingen voor buitengewone vormen en afmetingen.

 

JASNO BLINDS zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

 

De JASNO FOLDS zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters, jaloezieën en verticale lamellen.

 

JASNO SWINGS, verticale lamellen, op maat en naar jouw smaak gemaakt. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem, haal je een typisch JASNO product in huis. Met een passie voor perfectie en oog voor detail blazen wij lamellen nieuw leven in. Inmiddels bekroond met een iF Award en een GIO Award voor het onderscheidende design!

 

Of je nu een privéwoning, een kantoor of hotel of restaurant bezit, JASNO creëert steeds een unieke finishing touch. Met JASNO bezit je niet enkel een degelijk op maat en naar wens gemaakt product, maar het maakt je inrichting uniek.

We tonen je graag enkele voorbeelden in onze toonzaal en geven je graag meer informatie!