04

03

02

01

Tapijten

Kleuradvies

Verlichting

Tapijten kleden de ruimte aan, zorgen voor een zachte akoestiek, warmte. Je creëert er ook eilandjes mee in jouw woning. Een gezellig hoekje in je slaapkamer of de zithoek in de living bijvoorbeeld. Wij komen naar je toe en adviseren, meten, passen, leveren én installeren de tapijten bij jouw thuis.

Verlichting is vaak een onderschat onderdeel van het interieur. Want het moet niet enkel praktisch zijn, maar ook de juiste sfeer scheppen. Certa Idea heeft een ruim aanbod aan armaturen en maakt ook lampenkappen op maat voor nieuwe sokkels of om oude nieuw leven in te blazen. Unieke lampedaires, muur- staan- of hanglampen. Ze zijn een cruciaal onderdeel van elk interieur.

De kleuren in een ruimte bepalen voor een groot deel de sfeer en zetten de toon voor de verdere aankleding. Wij komen bij je langs en geven persoonlijk advies. Eén dat verder gaat dan witte muren en een accentkleur. Of je nu strak, sober, boudoir of eclectisch verkiest. Eens gekozen, zorgen wij ook voor de verf of het behang.

05

08

07

06

Outdoor

Raamdecoratie

Inlijstingen

Stofferingen

We trekken het comfort en de gezelligheid van binnen ook naar buiten. Functioneel, degelijk, comfortabel én mooi, dat is wat tuinmeubilair voor ons moet zijn. Van lounge zetels, tot eettafels, tapijten en decoratie. Wij hebben het allemaal.

Net zoals verlichting is raamdecoratie een vaak onderschat onderdeel. Goed doordachte raamdecoratie tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Gordijnen, stores, blinds, shutters, folds, ... grote strakke raampartijen of ronde landelijke ramen. Voor elke stijl, elk raam, elke kamer hebben wij de gepaste verduistering.

Zijn jouw antieke fauteuils aan een nieuw kleedje toe? Passen de poefs niet meer bij je huidige stijl? Is de stof van je favoriete éénzit verouderd? Wij zorgen voor de stoffering en helpen je ook dolgraag bij het uitkiezen van de juiste stof. Zeiden we al dat 'op maat' onze specialiteit is.

Van kunstwerken tot familiefoto's, van één enkel stuk tot een hele collectie of muurcollage. Wat jij ook wil ophangen, wij zorgen voor de juiste omkadering. Want een goede passe partout geeft jouw werk fundament.